Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Karaman gazetemize konuştu

Altı  yıldan bu yana Darıca Kaymakamlığı yaptıktan sonra, geçtiğimiz hafta yayınlanan kararnamenin ardından İzmir'in Aliağa İlçesine atanan Ömer Karaman Perşembegünü veda ediyor.

Kaymakam Karaman gazetemize konuştu
20 Temmuz 2020 - 17:37 - Güncelleme: 21 Temmuz 2020 - 13:49
Mülki Amirler Kararnamesi'nin yayınlanmasının ardından 6 yıldan bu yana görev yaptığı Darıca Kaymakamlığı görevinden İzmir Aliağa'ya tayini çıkan Ömer Karaman, önümüzdeki Perşembe günü ilçemize veda ediyor.
Darıca'da unutulmaz dostluklar edindiğini söyleyen Ömer Karaman, gerek kamu, gerek, özel, gerek se STK'lar ve siyasi parti temsilcileri ile uyum içerisinde çalışmaktan onur duyduğunu ifade etti.
Kaymakam Ömer Karaman, Darıca'da görev yaptığı 6 yıl boyunca ilçe halkıyla saygı ve sevgi anlamında beklediğinin üzerinde ilgi gördüğünü ve bu nedenle ilçe yaşayanlarını asla unutmayacağını belirterek, '' Darıca'da başarılı çalışmalara imza atmamızdaki en büyük etken yine Darıca'da yaşayan kent insanına aittir. Sağolsunlar, her konuda bana ve ekibime yardımcı oldular, özellikle dünya genelini derinden etkileyen Koranavirüs salgını döneminde herkesin el ele vererek koşuşturduğu kısıtlama günlerinde yardımlaşmanın en güzel örneklerini gördük. Bu nedenle de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.
Darıca ve ilçe halkının kendisinde ayrı bir yeri olduğunu da sözlerine ekleyen Kaymakam Ömer Karaman, ''Bu güzel ilçemizi asla unutmayacağım, yeni görev yerim olan İzmir Aliağa'ya yolu düşen herkesi mutlaka bekliyorum. Haklarınızı helal edin'' dedi.
Kaymakam Ömer Karaman için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın Perşembe Teras Restaurant'ta bir veda yemeği düzenleyeceği de öğrenilirken, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden Darıca'ya ataması yapılan Kaymakam Yüksel Kara'nın da planlanandan önce ilçemizdeki görevine başlayacağı ifade edildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum