Kaymakam Kara: Probleme neden olan kişi ve özel kurumlar hesap verecek!
Darıca’da geçtiğimiz hafta meydana gelen doğalgaz patlamalarının ardından vatandaşları özellikle sosyal medyada dinleyerek samimi yanıtlar veren Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Probleme neden olan kişi ve özel kurumlar da elbette ki adli ve idari soruşturmada hesabını verecek” dedi.
Yayınlanma :
06.01.2025 11:37
Güncelleme :
06.01.2025 11:37


ÖZÜR DİLEDİ VE AÇIKLADI: HESAP VERECEK!
Vatandaşın sitemini haklı bulan ve kendi adına özür dileyen Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Haklısınız. Bu konuda şahsen sizden özür diliyorum. Sizin güvenliğiniz düşünülerek kontrollü ve ölçüm yapılarak gaz verilme zorunluluğu sebebiyle mağdur oldunuz. Ancak samimiyetle söylüyorum ki bütün kamu kurumları bu süreçte bu problemi çözmek için çok uğraştı. Probleme neden olan kişi ve özel kurumlar da elbette ki adli ve idari soruşturmada hesabını verecek” açıklamasında bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: