Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karslılar Derneği, etkinliğe hazırlanıyor

Darıca Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, 29 Ocak 2022 tarihinde Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleştirecekleri ‘’ Sazıyla, kazıyla, Gazi Karsımız’ın 1. Tanıtım ve Kültürel Günleri ’’ etkinliği öncesi, istişarelerde bulunmak için hemşehrileriyle bir araya geldiler.

23 Ocak 2022 - 16:59 - Güncelleme: 23 Ocak 2022 - 17:26
Cami Mahallesi, Ali Arıcan Caddesi, Kapalı Semt Pazarı’nda 29 Ocak 2022 tarihinde saat 14.00’da başlayacak olan ve 02 Şubat 2022 tarihinde sona erecek olan 5 günlük  ‘’ Sazıyla, kazıyla, Gazi Karsımız’ın 1. Tanıtım ve Kültürel Günleri’’ etkinliğinin öncesinde İstasyon Caddesi üzerindeki dernek binasındaki kahvaltılı toplantıda  hemşehrileriyle bir araya gelen Darıca Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen ve Yönetimi, konuklarlarla yakından ilgilenirken, misafirlerine kahvaltıda kendi yörelerine ait ürünlerden ikram ettiler.
Etkkinlik öncesinde bir araya gelerek, organizasyonun eksiksiz ve arzu ettikleri şekilde yapılması için fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Ali Şen, ayrıca geleneksel hale getirecekleri etkinliğin ilki hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını kaydetti. Başkan Ali Şen, ilkini düzenleyecekleri ‘’ Sazıyla, kazıyla, Gazi Karsımız’ın 1. Tanıtım ve Kültürel Günleri’’ öncesinde oldukça heyacanlı olduklarını da sözlerine ekleyerek, ‘’ Darıca Kapalı Semt Pazarı’nda yapacağımız etkinlikle birlikte buranın siftahını da biz yaparak Darıca Karslılar Derneği olarak ilk imzamızı atacağız. Bugün de değerli misafirlerimizi dernek lokalimizde bir araya getirdik, kar ve soğuğa rağmen oldukça kalabalık bir katılım oldu, güzel ve sıcak bir ortam oldu, hepsine yönetim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah 29 Ocak’ta sanatçılarımızla, kültürel lezzetlerimizle vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Yerel sanatçılarımızla birlikte, Erzurum, Karadeniz gibi her yöreye hitap edecek sanatçılarımıza etkinlikte yer vereceğiz. Darıca, sadece Kars, Ardahan ve Iğdır’dan ibaret değil, Erzurumlumuz var, Karadenizlimiz var.
Türkçe, Kürtçe şarkılarımızla, halaylarımızla, Dadaşlarımız’la hizmet edeceğiz’’ dedi 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum