Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KARSDER yönetimi, sosyal yardımlara ara vermeden devam ediyor

Darıca Karslılar Derneği (KARSDER) yönetimi, ihtiyaç sahibi 900 aileye Ramazan erzağı dağıttı.

 KARSDER yönetimi, sosyal yardımlara ara vermeden devam ediyor
27 Mart 2024 - 20:51
Darıca, Kars İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen ve yönetimi, yaptıkları organizasyonun ardından iş insanları, meclis üyeleri ve muhtar adayları ile hayırsever vatandaşlardan topladıkları 900 koli Ramazan erzağını ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.
Dernek yöneticileri ve üyeleri ile birlikte 3 gün boyunca erzakların dağıtımını yapan başkan Ali Şen, daha önceden sosyal medya hesabından duyuruda bulunarak ihtiyacı olan ailelerin kendilerine ulaşmasını sağlamıştı.
KARSDER  Başkanı Ali Şen, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında,  Ramazan kolilerinin sağlaması konusunda katkıda bulunan herkese teşekkür ederim . Allah kabül etsin’’ dedi.

TEKERLEKLE SANDALYE DAĞITIMI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

KARSDER Başkanı Ali Şen, dernek olarak, kuruluşlarından bu yana sosyal yardımların devam ettiğini, bundan sonra da imkanları el verdiği sürece bu konudaki çalışmalarda yer alacaklarını ifade ederek, ‘’ Önümüzdeki günlerde de ihtiyaç sahibi engelli 25 vatandaşımıza tekerlekli sandalye dağıtımında bulunacağız. Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan, ancak maddi sıkıntılar nedeniyle alamayan engelli vatandaşlarımızın tespitini bitirmek üzereyiz. Dağıtımını yapacağımız 25 adet tekerlekli sandalyenin gerçekten ihtiyaç sahibi 25 vatandaşımıza verilmesini sağlamak için titiz çalışmalarımızı tamamladık sayılır. İlgili kurumlardan alacağımız sağlık raporlarının ardından sandalyelerimizin dağıtımına başlayacağız’’ dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum