Karne tatili Çayırova’da güzel
Çayırova Belediyesi’nin, ara tatilde ilçedeki minikler için düzenlediği tiyatro etkinlikleri büyük katılımla gerçekleşiyor. Bu hafta sonu düzenlenen tiyatro oyunlarına katılan Çayırovalı çocuklar, ‘Karne tatili Çayırova’da güzel’ dedi.
Yayınlanma :
20.01.2025 13:26
Güncelleme :
20.01.2025 13:26


ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen tiyatro etkinliklerine katılan minik çocuklar, birçok sürprizle de karşılaştı. Tiyatro oyunlarını izlemeye gelen Çayırovalı çocuklar, yüz boyama stantlarıyla da eğlenirken, pamuk şeker hediyesiyle de mutlu oldu. Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğe katılan Çayırovalı çocuklar, ‘Karne tatili Çayırova’da güzel’ derken, veliler de çocukları için güzel etkinlikler hazırlayan Çayırova Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: