Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karısını bıçaklayarak komaya soktu

Darıca’da dün gece evde birlikte alkol aldıktan bir süre sonra tartıştığı karısı Yasemin U. A.’yı bıçaklayarak ağır şekilde yaralayan İrfan A.,daha sonra telefonla polisi arayarak eşini bıçakladığını söyledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz kadını hastaneye kaldırırken öfkeli koca gözaltına alındı.

14 Nisan 2022 - 15:05 - Güncelleme: 14 Nisan 2022 - 15:19
 Bayramoğlu Mahallesi Nar Sokak'taki bir binanın üst dupleks katında dün gece yarısı meydana gelen olayda, birlikte alkol aldığı sırada sürekli olarak arkadaşlarına hakaret ettiği için eşi Yasemin U. A.’yla (35) tartışan İrfan A. (50) isimli koca, tartışmanın büyümesi sonrası öfkesine engel olamayarak masadaki bıçakla eşi Yasemin U. A.’yı göğsünden bıçakladı
Yasemin U. A., aldığı bıçak darbesinin ardından kanlar içerisinde yere yığılırken, kocası İrfan A., 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak karısını bıçakladığını söyledi. İhbar üzerine olay yerine polisle birlikte gelen sağlık ekipleri, ağır şekilde yaralanan Yasemin U. A.’yı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırırıken İrfan A.da gözaltına alındı. Yaralı kadının tedavisi sırasında 2 kez kalbinin durduğu ve daha sonra Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek buradaki Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 
Öfkeli koca, İrfan A. ise Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilirken, evin içerisinde bulunan pitbull cinsi köpek Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı Hayvan Sağlığı ve Refahı ekibi tarafından evden çıkarılarak koruma altına alındı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum