Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karahan Kuyumculuk, yeni adresinde

Uzun yıllardan bu yana Darıca'da hizmet veren Karahan Kuyumculuk, İstasyon Caddesi'ndeki yeni adresinde müşterilerine kapılarını açtı.

Karahan Kuyumculuk, yeni adresinde
09 Temmuz 2018 - 13:24
Sahipliğini Sinan Karahan'ın yaptığı kuyumculuk sektörünün Darıca'daki önde gelen isimlerinden Karahan Kuyumculuk, yeni adresi Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi No: 495/1 Mopaş Market Karşısı Darıca adresinde hizmet vermeye başladı.
Şirketin İşletme Müdürü Nurkal Aktan,  daha iyi hizmet  verebilmek için yeni modeller ve zengin ürün çeşitleri ile açılışa özel kampanyalarla yeni adreslerinde müşterilerine kapılarını açtıklarını söyledi. Nurkal Aktan, özellikle, Tuğralı kolye, altın kelepçe, küpe, yüzük, tektaş, 5 taş, alyans ve takı setleri gibi ürünler ile daha zengin modellerde indirim oranları ve kampanyalarla müşterilerini mağazalarına beklediklerini ifade ederken,  10 Bin TL.'ye kadar yapılan alşverişlerde 36 aya varan TEB Kredisini de Karahan kuyumculuk olarak kendilerinin sağladıklarını belirtti. İsteyen müşterilerin, mağazaya gelmeden de 0 262 655 21 21 numaralı telefondan kendilerine ulaşarak bilgi alabileceklerini kaydeden şirketin İşletme Müdürü Nurkal Aktan, bu kampanya ve indirimlerin önemli bir fırsat olduğuna değindi.