Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak, umduğunu bulamadı

Darıca’da 3 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz yerel seçimlerde Ak Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen Şükrü Karabacak, 14 Mayıs seçimleri için aday adayı olmuştu. Ak Parti tarafından bugün yayınlanan milletvekilliği aday listesinde, Karabacak kendisine yer bulamadı.

Karabacak, umduğunu bulamadı
09 Nisan 2023 - 17:54
28 Mart 2004 Tarihinde yapılan yerel seçimlerde Ak Parti’den Darıca Belediye Başkanı olan ve bu görevi 2019 yılına kadar sürdürmesinin ardından partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Şükrü Karabacak, 14 mayıs tarihindeki seçimlerde Ak Parti’den Kocaeli Milletvekili olabilmek için aday adaylığına başvurmuştu.
Belediye başkanlığının sona ermesinin ardından  halkın içerisinde yer aldığının izlenimini vermek için sürekli olarak vatandaşlarla çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Karabacak’ın  bu çabası, bugün partisi tarafından açıklanan aday listesinde kendisine yer bulamayışıyla sona erdi.

DİĞER ADAYLAR İÇİN ÇALIŞACAK MI ?

Şükrü Karabacak’ın 2019 yerel seçimlerinde tekrar belediye başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından o dönemki açıklamasında, yeniden aday gösterilmemesi nedeniyle küsüp bir kenara çekilecek insan olmadığını dile getirerek, ''Sayın Cumhurbaşkanımızla bir hukukumuz, arkadaşlığımız var. 2002'den beri kendisiyle yol yürüyoruz. Yürümeye de devam edeceğim. Herkesin sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durması, her daim destek vermesi gerekir. Ben halen siyasetin içindeyim, ortasındayım. ’’ demişti.
Karabacak’ın milletvekilli adayı olarak da gösterilmemesinin ardından partisine küsüp küsmeyeceği şimdilik bilinmezken, Ak Parti’den aday gösterilen diğer isimler için sahaya inip inmeyeceği merak ediliyor.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum