Cuma günü ( Bugün),Balkanlar üzerinden gelecek yağışlı sistemin etkisiyle birlikte sıcaklıkların hafta sonunda bölge genelinde hissedilir derecede (6 ila 15 derece) azalarak, mevsim normalleri civarına ve Cumartesi gününden itibaren 4 ila 6 derece altına ineceği tahmin ediliyor.
Yapılan açıklamanın devamında şu bilgiler paylaşıldı ; Pazar günü Karadeniz üzerinden gelecek sistemin ve kuvvetli poyrazın etkisiyle Marmara genelinde (Trakya, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova) kar yağışının etkisini göstermesi bekleniyor.
Pazartesi günü bölge genelinde soğuk havanın etkisini artırması ve kar yağışlarının aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
Salı ve Çarşamba günleri ise Istanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde kar yağışının aralıklarla devam edeceği, hava sıcaklığının Pazartesi günü 3 dereceye kadar düşeceği tahmin edilmektedir.
Bu nedenle zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması dışarı çıkılması durumlarında da dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
Yorumlar
Kalan Karakter: