Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kandemir, AK Parti Kocaeli Teşkilatı ile bir araya geldi

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını eksiksiz tamamlayan, sandık kurullarını da en erken oluşturan iller arasında yer alan AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i ağırladı. Başkan Mehmet Ellibeş ve ekibini tebrik eden Kandemir, Kocaeli Teşkilatından övgüyle söz etti.

Kandemir, AK Parti Kocaeli Teşkilatı ile bir araya geldi
16 Şubat 2022 - 13:38
AK Parti Kocaeli, haftaya çok hareketli başladı. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, pazartesi günü ilimize gelerek İl Kadın Kolları’nın hazırladığı ve gün boyu devam programlara katıldı. Büyük coşku ve heyecana sahne olan bu programların ardından salı (dün) günü de Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Kocaeli’ye gelerek teşkilatla buluştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğinde önce üç kademe ilçe başkanlarıyla buluşan Kandemir, daha sonra üç kademe il yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaptı. Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerini burada daha yakından tanıma imkanı buldu.

Kandemir, ziyaretleri sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a da makamında konuk olarak, çalışmalarında başarı diledi. Kandemir, yaptığı toplantılarda Kocaeli Teşkilatından sıklıkla övgüyle söz etti. Her seçimde olduğu gibi 2023 seçimlerinde de Kocaeli Teşkilatına güvendiklerini, parti çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını söyledi. Çok sıcak ve samimi toplantılarda Kandemir’e Teşkilat Başkan Yardımcıları Halis Dalkılıç, Mustafa Köse, İl Koordinatörleri Tülay Kaynarca, İsmail Kaya, Seda Gören Bölük, Davut Coşkun Şiviloğlu, Mehmet Ali Okur ile Ekrem Görçeker eşlik etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum