Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale'ye velilerden tam not!

Kale Makine ve Tasarım Teknolojileri Lisesi, uyguladıkları eğitim modelinden öğrenci velilerinin  memnuniyetini değerlendirebilmek amacıyla bir araştırma  yaptı. 

Kale'ye velilerden tam not!
27 Nisan 2021 - 23:38
Kale Makine ve Tasarım Teknolojileri Lisesi, bu araştırma kapsamında velilere okul hakkındaki düşüncelerini sordu. Alınan her cevap Kale eğitimcilerini çok mutlu etti.
 
Kale Makine ve Tasarım Lisesi için görüşünü paylaşan öğrenci velisi Pınar Yıldırgan; "Öncelikle Kale Okullarına çok teşekkür ederim. Umduğumdan çok daha fazlasını buldum. Öğretmenlerin, yöneticilerin öğrencilerle birebir alakadar olmasından çok memnunum. Sürekli ilgilenmeleri, öğrencinin durumu hakkında rapor vermeleri, bir anne baba için çok önemli detaydır. Çocuğumu okulda güvende hissediyorum. Okulun dışında dahi kontrol ediyorlar. Bana bu güveni verdiler" dedi.

“Kaleli olmak ayrıcalıktır” diyen Kale’nin profesyonel eğitimcileri, ana okulundan teknik meslek liselerine kadar öğrencilerin okullarına duyduğu güven ve sevginin kendileri için en önemli motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum