Kale Okulları Bodrum’da ruhsatını aldı
Bodrum’da 2 önemli sektör için eğitim yatırımı yapan Kale Okulları, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ruhsatını aldı. Kale 2021-2022 eğitim öğretim yılında Bodrum’da Yat İnşa ve İnşaat Teknolojileri Liseleriyle eğitimde fark yaratacak.
Yayınlanma :
26.05.2021 14:28
Güncelleme :
26.05.2021 14:28
YÜZDE YÜZ DEVLET DESTEKLİ ÖZEL LİSE
Kale Okulları olarak sadece Bodrum’da değil çevre ilçelerden de ilgi gördüklerini söyleyen başarılı eğitimci Bahir Azak; “Bodrum’da açtığımız liselerimiz, yüzde yüz devlet destekli olacak. Öğrenciler bu destekle özel okulda eğitim görme şansını yakalayacak. Ayrıca Milas’ta gördüğümüz ilgi üzerine buradan gelecek öğrencilerimizin yıl boyunca servis ücretini biz karşılayacağız. Ortakent’te ki kampüsümüzde hazırlıklarımız hızla ilerliyor. Bodrum’u Kale kalitesiyle tanıştırmaktan çok mutluyuz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: