Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Anaokulları'nda öğrenciler eğlenerek öğreniyor!

Eğitimin bir çok alanında büyük başarılara imza atan Kale Okulları, Anaokulu kademesinde kalıcı öğrenmeleri sağlamak amacıyla ront,oyun,dramatizasyon ve tiyatral etkinliklerle öğrencilerin eğitimlerini renklendiriyor.

Kale Anaokulları'nda öğrenciler eğlenerek öğreniyor!
10 Ekim 2020 - 22:31
Ayrıca verilen eğitimlerde Kaleli öğrenciler, gelenek-görenek, örf ve adetlerimizi de öğrenerek, hem kendi hem de farklı kültürleri de eğlenerek öğreniyorlar.

HARİKA BİR EĞİTİM
Kale Anaokulları, alanında uzman kadrosu ve çift öğretmenli eğitim sistemiyle öğrencilerine harika bir eğitim sunuyor. Ayrıca Cambridge yayınları ve 2 İngilizce öğretmeni eşliğinde 10 saat İngilizce dersi, 2 saat Almanca dersi, drama, görsel sanatlar, satranç, akıl oyunları, yüzme, spor, müzik, dans gibi branş dersleri ile öğrencileri sosyal, duygusal ve akademik olarak hazırlıyor. Öğrenciler böylelikle iyi bir birey olarak yetiştirip aynı zamanda Montessori ile Reggio Emillia eğitimleri ile yaparak ve yaşayarak öğrenme kavramlarını da kazanıyor

EĞİTİMLER 3 YAŞINDA BAŞLIYOR
Kale Okulları kullanılan yöntem tekniklerle, başarının asla bir tesadüf olmadığını iddialı bir şekilde ortaya koymaya devam ediyor. Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak Anaokulu eğitimleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Okullarımızda eğitimlerimiz 3 yaş itibari ile başlayıp üniversite dönemine kadar devam ediyor. Biz akademik başarılarımızı uzman kadromuza, çeşitli yöntem ve teknikler kullanmaya borçluyuz. Haftalık ders programlarının yanı sıra aylık akademik takvimde her gün farklı etkinlik proje ve programlar uygulanıyor. Yapılan etkinliklerde çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor’’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum