Kafeterya, yangında kullanılamaz hale geldi
Hereke sahilinde bulunan bir kafede henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi.
Yayınlanma :
09.10.2024 00:40
Güncelleme :
09.10.2024 01:48
Bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında alevler kısa sürede etrafı sararken vatandaşlar panik içerisinde yardım bekledi.
İŞYERİ, BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINA AİT
Üniversite öğrencilerinin ve bölgede yaşayanların uğrak yeri olan ve Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Polat'ın sahibi olduğu kafedeki yangın, semtin bir çok noktasından görüldü.
Geceyi adeta aydınlatan yangının söndürülmesi için bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin arasında kalan vatandaşlar güvenli bir şekilde kurtarılırken, yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yarım saat içerisinde kontrol altına alındı . Soğutma çalışmalarının bitmesiyle birlikte iş yerinin tamamen yandığı ve kullanılmaz hale geldiği ortaya çıktı.
Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: