Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi ve AÇEV Anne Destek Programı'na başladı

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, İzmit Kent Konseyi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı  (AÇEV) ortaklığında Anne Destek Programı eğitimleri başladı

İzmit Belediyesi ve AÇEV Anne Destek Programı'na başladı
30 Mart 2023 - 10:54 - Güncelleme: 30 Mart 2023 - 13:02
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, İzmit Kent Konseyi ve AÇEV işbirliği ile 3-6 yaş arası çocuğu olan anneleri ebeveynlik rollerinde desteklemek amacıyla uygulanan eğitimler İzmit Kadın Girişimciler Merkezinde başladı. Gerçekleştirilen program ile annelerin çocuk gelişimi konusunda bilgi sahibi olması ve çocukların gelişimlerini desteklemek; annelerin çocukları ile etkili iletişim kurarak aralarındaki ilişkiyi güçlendirmeleri hedefleniyor. 

SON BAŞVURULAR İÇİN
Anne Destek Programı, AÇEV Anne Destek Programı gönüllüsü Hilal Cantimur rehberliğinde ortalama 15 hafta boyunca haftada 1 gün 2,5 saat süre ile gerçekleşecek. Ayrıca, Programa katılan annelerin çocuklarına yönelik davranış ve tutumlarında eşleri ile tutarlı olmalarını desteklemek amacı ile katıldığı ek oturum da gerçekleştiriliyor. Eğitime katılmak isteyenler (0262) 318 02 10 numaralı telefondan bilgi alabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum