İzmit Belediyesi depremzedelerin çadır ihtiyacını karşılamaya devam ediyor
Deprem bölgesinde Çadır Yaşam Alanı kurmak adına çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi ekipleri, şimdiye kadar çadır temin edememiş ihtiyaç sahibi depremzede vatandaşlara tek tek çadır kurmaya da devam ediyor
Yayınlanma :
13.03.2023 19:27
Güncelleme :
13.03.2023 19:27


BAŞKAN HÜRRİYET HALKI BİLGİLENDİRİYOR
İzmit Belediyesi ekipleri, Çadır Yaşam Alanı kurma çalışmalarının yanı sıra deprem bölgesinde şu ana kadar hiç çadır temin edemeyip barınma sorunu yaşayan vatandaşların da yanında oluyor. Koordinasyon çalışmalarını takip etmek ve ihtiyaçları yerinde gözlemlemek adına deprem bölgesinde olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya paylaşımları ile de çalışmalar hakkında kamuoyuna bilgi veriyor.
“ÇADIR KURMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
Başkan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda şu ifadeleri kullandı, “İzmit Belediyesi ekiplerimiz Adıyaman deprem bölgesinde, şimdiye kadar çadır temin edememiş ihtiyaç sahibi depremzede vatandaşlarımıza tek tek çadır kurma çalışmalarına devam ediyor.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: