Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İmha planı hazır!

Keçiören, ligin iddialı takımlarından. Şampiyonluk hedefleyen rakiplerden birisi ve Darıca GB, bu maça özel önem veriyor. Temsilcimiz, güçlü rakibini çok koşarak ve her alanda pres yaparak geçecek.

İmha planı hazır!
09 Kasım 2012 - 09:46
 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Darıca GB, elde ettiği başarıların yanı sıra oynadığı futbolla da izleyenlere keyif veriyor. Sarı-yeşilli temsilcimiz de top tekniği yüksek oyuncu sayısı fazla ve galibiyete giderken, seyir zevki de üst düzeyde oluyor. Hafta sonu şampiyonluk hedefi olan rakiplerden Keçiören’i konuk edecek olan Darıca GB, zirvede yer alan rakibini, pres ve mücadele ile vuracak. Herkesin sadece 3 puanı düşündüğü Darıca’da takımın morali oldukça yüksek.
 
TAKTİK İDMAN BUGÜN
Kupa ve lig maçları ile yoğun bir süreci geride bırakan Darıca GB; maç yoğunluğunu en az kayıpla atlatmış ve sıkı maç trafiğinden istediği sonuçları almıştı. Artık sadece lige odaklanan ve haftada bir maç rahatlığına geçen temsilcimiz de Keçiören maçının hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Bugün yapılacak çift kalede teknik ekip, hafta sonu oynanacak zorlu maçın provasını yaptıracak. Oyun anlayışı ve zorlu maçta görev yapacak onbir bugün netlik kazanacak.
 
TAM KADROYUZ
Grupta güçlü ekonomisi ve kaliteli kadrosu ile dikkat çeken Keçiörengücü maçının hazırlıklarını tam kadro yapan Darıca GB’de sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor. 
Futbolcuların hırslı oluşları dikkat çekerken, iç sahada oynanacak bu zorlu mücadelede formayı kapmak için futbolcular arasında ciddi bir yarışın olduğu da gözleniyor. Forma kapma savaşı teknik ekibe de keyif veriyor.