Hayati İnanç Gebzelilerle buluştu
2. Gebze Kitap Fuarı kapsamında Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferans ve söyleşiler devam ediyor. Program kapsamında edebiyatın sevilen kalemlerinden Hayati İnanç Gebzelilerle buluştu.
Yayınlanma :
04.05.2023 10:57
Güncelleme :
04.05.2023 10:57


SÖZÜN USTASI HAYATİ İNANÇ
Sözün ustası olarak anlatıldığı zaman bazen nüktedanlık bazen engin düşünmeye daldırarak bunu anlatan en iyi örneklerden birisi Hayati Hocamız. Güzel Türkçemizi ve Osmanlıcamızı karşılaştırarak aktaran Hayati Hocamıza toplumun ferasetini ve basiretini geliştirmesinden dolayı ben kendisine teşekkür ediyorum. 400 yıl önce yazılan eserleri okuduğumuzda bizim de anlamamız lazım. Bu bağı kuracak köprülerden biri olarak vazife yapan Hayati Hocamıza da ben ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz konuşma sonrası Hayati İnanç’a hediyesini takdim etti. Gebzeliler ile hayata dair anekdotlarını ve sevilen şiirlerini paylaşan Hayati İnanç, program bitiminde sevenleri ile fotoğraf çektirerek kitaplarını imzaladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: