Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hasta adamı soydular

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne giderek muayene sırasına giren 59 yaşındaki D.A., 4 yankesici tarafından soyuldu.

Hasta adamı soydular
12 Mart 2018 - 15:50

Yaşları 16 ile 18 arasında değişen M.K., Y.İ., B.K. ve C.K. isimli şahıslar, hastane içerisinde muayene sırası bekleyen 59 yaşındaki hasta D.A.’nın pantolon cebinden 7 Bin TL.’sini çalarak kayıplara karıştı.

Olayın bildirilmesi üzerine hastanenin güvenlik kameralarını incelemeye alan Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, daha önce de suç kaydı bulunan yankesicileri teşhis etti. Yaklaşık olarak 1 saat içerisinde başarılı bir çalışmayla M.K., Y.İ., B.K. ve C.K.’yi yakalayarak göz altına alan polis, yapılan üst aramasında çalınan paranın 6 Bin yüz TL’si ile bir adet sustalı bıçağa el koydu.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.K. ve Y.İ.’nin serbest bırakıldığı, diğer zanlılardan C.K. ve B.K.’nın ise tutuklanma talebiyle sevk edildikleri mahkeme tarafından Adli Kontrollü olarak salıverildiği öğrenildi.

Muayene kuyruğunda kargaşa yaratarak çalınan 7 Bin TL’nin 6 Bin Yüz TL’sini zanlılar üzerinde yapılan üst aramasında ele geçiren polis, sahibine teslim edilmek üzere parayı savcılığa teslim etti.