HAKMAR, 3 ekmek için 363 TL. istedi
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat, dikkatli olmasaydı HAKMAR’dan aldığı 3 adet baget ekmek için 363 TL. ödeyecekti
Yayınlanma :
13.05.2024 20:42
Güncelleme :
13.05.2024 20:42


Dondurulmuş parmak patetes, yaklaşık 1 kg. tavuk, siyah çekirdek ve 3 adet baget ekmek için kasa görevlisinin toplam 620 TL. ödeme istemesi üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Polat bu duruma itiraz etti.
Kasada sıra bekleyen diğer müşterilerin de gözleri önünde yaşanan olayın ardından uyarıda bulunan Erol Polat’ın itirazı üzerine kasa görevlisi, alınan ürünleri yeniden gözden geçirdi.
Yapılan kontrolde, kasa görevlisi, 3 adet baket ekmek için 363 TL.’lik bandrol yapıştırıldığını fark edince yanlış hesap yeniden düzeltildi.
Erol Polat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, unlu mamüller reyonundaki çalışanın yaptığı hatanın, kasa görevlisi tarafından da fark edilmemesinin kafalarda soru işareti bıraktığını belirterek, ‘’ Ekmeğin bandrolünü poşetine yapıştıran görevli belki dalgınlıkla böyle bir hata yaptı diyelim, peki kasadaki görevli 3 ekmeğin bandrolünü okuturken kasadaki ekranda 3 ekmek için 363 TL. yazdığını görmedi mi? Yani, tutarı yüksek olan toplu bir alışveriş yapsaydık, belki de bu durumu kasada da fark edemeyecektik, dolayısıyla da HAKMAR bize 3 ekmeği 363 TL.’ye yedirecekti’’ şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: