Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTÜ, köy okulu kütüphanelerine katkıda bulundu

GTÜ İşletme Fakültesi Yüksek Lisans Öğrencileri, Konya Beyşehir İlçesi'nde bulunan iki okulun kitaplığına yeni kitaplar ekleyerek öğrencilerin gelişimine destek oldu.

GTÜ, köy okulu kütüphanelerine katkıda bulundu
08 Şubat 2024 - 16:25
Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ), araştırma ve akademik yeteneklerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleri ile de topluma katkı sunmaya devam ediyor. Bu bağlamda GTÜ İşletme Fakültesi Yüksek Lisans Öğrencileri, "İş Yaşamında Etik" dersi kapsamında Konya Beyşehir Yeşildağ Şehit Şefik Ayaydın İlkokulu ve Cihan Kolaç Ortaokulu kitaplıklarına yeni kitaplar eklemek üzere bir sosyal sorumluluk projesi başlattılar. Söz konusu proje sonucunda çocuklar, gelişim ve eğitimlerine uygun, 200’den fazla kitap ile buluştu.

GTÜ Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü çatısı altında, GTÜ Akademisyenleri Prof. Dr. Meral Elçi, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Karaoğlu ve GTÜ İşletme Fakültesi Yüksek Lisans Öğrencileri tarafından yürütülen projede, ilk olarak, Okul Müdürü Ramazan Gündoğdu ve öğretmenler ile çocukların yaş aralığına uygun kitaplar özenle seçildi. En ilgi çeken serilerden biri TÜBİTAK bilim dergi ve kitapları oldu. MEB'in uygulaması, "okuma saatinde"  her gün 1 saat öğrenciler, bu kitapları okuyarak hem okumalarını ilerletecek hem de bilime olan meraklarını arttıracaklar. Kitaplar, okulun yarıyıl tatili sonrası, 5 Şubat Pazartesi itibari ile okullara ve öğrencilere teslim edildi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum