GTO Haziran meclisi online olarak yapıldı
Gebze Ticaret Odası Haziran ayı meclis toplantısı önceki gün GTO’da online olarak gerçekleşti
Yayınlanma :
01.07.2021 11:16
Güncelleme :
01.07.2021 11:16


GEBZE’NİN İLK COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNÜ GEBZE ÇÖREĞİ
Konuşmasında geçtiğimiz ay Patent Kurumu’ndan coğrafi işaret alan Gebze Çöreği’nden de bahseden Başkan Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak ulusal basında yer alması ile gururlandığımız, uzun zamandır coğrafi işaret almak üzere mücadelesini sürdürdüğümüz Gebze Bayram Çöreği’mizin, Gebze’nin ilk tescilli ürünü olarak coğrafi işaretini aldığımızı ve Gebze’den tüm Türkiye’ye bu lezzetin tanıtılacağını, geleneğimizin artık kaybolmamak üzere herkes tarafından bilineceğini ve tadılacağını buradan söylemek isterim” dedi. Yıllara meydan okuyan Dilovası Demirciler Konağı’nın restore edilmesi için gösterdikleri gayretlerin meyvesini almasından duyduğu memnuniyeti de dile getirerek Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak bölgemizin tüm değerlerinin tanıtılması ve korunması için daima desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.
NEFES KREDİSİ’NDE TÜRKİYE BİRİNCİSİYİZ
Covid-19 sürecinde GTO üyelerinin finansman ihtiyacını karşılamak üzere sağlanan “Nefes Kredisi” taleplerinde bu yıl da Türkiye birincisi olduğunu ve hedeflerinin 100 Milyon TL olduğunu aktaran Başkan Çiler, “Üye firmalarımıza artı değer katabilmek adına uzman isimlerin sunumlarıyla GTO eğitim faaliyetlerimizi online sürdürdüğümüzü, Kadınların istihdama katılması adına düzenlediğimiz ve kısıtlamalar nedeniyle ertelenen “Forklift Operatörlüğü” eğitimimizin başlayacağını, Marmara Denizi'nde küresel bir kriz haline gelen müsilaj sorununun ekonomimizi de etkilediğini ve bu anlamda “yeşil ekonomi” kavramına dikkat çekiyoruz” dedi.
BAŞKAN ÇİLER AŞILAMAYA DİKKAT ÇEKTİ
Aşılama çalışmaları ile de görüşlerini aktaran GTO Başkanı Nail Çiler, “aşılamanın hızlanması için odamızın gayretleriyle OSB ve sanayi sitelerimizde yerinde aşı uygulamasına geçildiğini ve bu çalışmaların daha da artması için çalıştığımızı belirtmek isterim. İhalesi yapılıp, inşaatı başlayan Darıca Hizmet Kompleksimizin en kısa sürede tamamlanarak bölgede bir yaşam merkezi haline geleceğini vurgulayan Çiler, 1 Temmuz itibariyle yasakların kalkması ile GTO olarak tüm sektörlerimizin yanlarında olduğumuzu belirterek çalışmalarında kolaylıklar diledik'' dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: