GTO, Kontrollü Sosyal Hayat Döneminde koronavirüsle mücadele kapsamında Bakanlığın yayınladığı genelge ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarında Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulaması yapılarak girişlerin yapılması zorunlu hale getirilmesi sonrası 28.09.2020 Pazartesi gününden itibaren odayla işi olan vatandaşların sağlığı için, odaya girişlerde HES Kodu sorgulaması yapacak. Gebze Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamada bu karara herkesin uyması, gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi. Ticaret odası danışma ve güvenlik personelinin de uygulama konusunda ihtiyaç duyan üyelere destek verecekleri açıklamada belirtildi.
GTO’da HES kodu mecburi
Gebze Ticaret Odası, son dönemde hızla artan Koronavirüs vakaları sonrası İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile birlikte üyelerine yönelik bir tedbiri uygulamaya koydu.
Yayınlanma :
29.09.2020 12:38
Güncelleme :
29.09.2020 12:38
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: