GTO Başkanı Çiler'den İstiklal Marşı kutlaması
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, İstiklal Marşı'nın kabülünün 100.Yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, '' İstiklal mücadelesiyle geleceğimizi inşa eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve bu mücadeleyi dizelerine taşıyan Mehmet Akif ERSOY başta olmak üzere, vatanımız uğruna savaşan tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz'' dedi
Yayınlanma :
11.03.2021 19:08
Güncelleme :
11.03.2021 19:08


Büyük şair Mehmet Akif Ersoy, milletimizin ne için savaştığını, hangi duygularla vatanını koruduğunu büyük bir kurtuluş coşkusuyla anlatmıştır. Milli karakterimizi, milli mücadelenin heyecanını ve duygularını içinde taşıyan İstiklal Marşı’mız; gururlu mücadelemizin ebedileşmiş hali olan bir değerimizdir.
İstiklal mücadelesiyle geleceğimizi inşa eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve bu mücadeleyi dizelerine taşıyan Mehmet Akif ERSOY başta olmak üzere, vatanımız uğruna savaşan tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anar; milletimizin zorlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan eşsiz eser İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. Yıldönümünü yürekten kutlarım.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: