Giresunlularda başkan yeniden ‘Mehmet Elmas’ oldu
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Elmas, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Federasyon çatısı altında herkesle birlikte yol yürümek istiyoruz. Bizim ayrı gayrımız yok “dedi.
Yayınlanma :
26.12.2023 11:46
Güncelleme :
26.12.2023 11:46


ELMAS: DAHA ÖNCE YAPILMAYANLARI YAPTIK
Şehitlerimiz adına gerçekleşen Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan kongrede söz alan KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas, “Atama süreci ile birlikte üçüncü yılımızı doldurduk. 81 il bizim hemşehrimiz. Bu zamana dek elimizden gelen her şeyi yaptık yine görev verilirse yine her şeyi yapacağız. Hep birlikte olursak güzel işler yaparız. Bursa, İstanbul ve Kocaeli ile her zaman koordineli çalışıyoruz. Biz istiyoruz ki memleketimizin her yerine hizmet edelim. Mikro milliyetçilik yapmayacağız. Biz vatanımızın her yerini seviyoruz. Yaklaşık 3 bin 800 aileye daha önce yapılmayan bir şey yaptık. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte ailelerimize 1’er kilo et ve kıyma yardımı yaptık. Elektrik, su ve kira yardımı yaptığımız aileler oldu. Biz bunları ailelerimizi rencide etmemek adına gizli tuttuk. Ancak bir şey yapmıyormuşuz gibi bir algı oluştu. Kocaeli’de Giresunumuzu ve bütün derneklerimiz ile temsil edeceğiz. Federasyon seçiminden sonra federasyon çatısı altında herkesle birlikte yol yürümek istiyoruz. Bizim ayrı gayrımız yok. Darıca sahilde 4 gün süren bir program yaptık. Hiçbir yerden 1 kuruş dahi destek almadan kendi imkanlarımızla bu programı yaptık”dedi.
KONGRE ÖNCESİNDE LAHANA ÇORBASI İKRAM EDİLDİ
Elmas’ın konuşmasının ardından devam eden kongrede slayt sunumu yapıldı. Ardından yönetimin faaliyet raporları okunurken, kongreye tek aday olarak giren Başkan Elmas, yeniden başkanlığa seçildi. Öte yandan Başkan Elmas ve yönetimi, kongre öncesinde delegelere ve Giresunlular’a lahana çorbası ikramında bulundu
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: