Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Giresun Günleri" Gebze Kent Meydanı'nda başladı

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği “ Giresun Günleri” Gebze Kent Meydanı’nda başladı. Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, 4 gün boyunca sürecek olan programın detaylarını basın mensunplarına anlattı. Başkan Elmas daha sonra gazetecilerle beraber standları ziyaret etti.

"Giresun Günleri" Gebze Kent Meydanı'nda başladı
12 Ekim 2023 - 13:39

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, gazetecilere yaptığı açıklamada “ Giresun bizim doğdumuz yer. Ancak yıllardır doyduğumuz Kocaeli’de olmanın gururunu yaşıyoruz. Ben Giresunluyum ama 40 yıldır Kocaeli Darıca’da yaşıyorum. 81 ilin hepsi bizim hemşerimiz. Burada sadece Giresun ile alakalı değil Kocaeli’nin değerlerini de anlatıyoruz.

BAŞKAN ELMAS: HERKESİ BEKLİYORUZ
Giresun Günleri programımızda Minyatür bir halde kültürümüzü anlatacağız. Buradaki asıl amaç kendimizi anlatıp, neler yapmak istediğimizi bölgemizin güzel insanlarına aktaracağız. Güzel bir program olacak. Tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. 2 ay önceden planlanan bir program bu. Filistin’de çıkan savaş bizi çok üzdü ancak programlanmış bir organizasyon olduğu için iptal edemedik. Başlangıcımız dualarla başlayacak ve dualarla sona erecek. Meydanda 4 günlük bir program olacak. Bu programı tamamen kendi gücümüzle yapacağız. Hiç bir gelir olmayacak tamamen ücretsiz. Giresun, Ankara ve Kocaeli protokolünden de Cumartesi günü önemli bir katılım olacak. Federasyona bağlı 37 derneğimizin desteği arkamızda. Daima yanımızda olan tüm herkese çok teşekkür ederim” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum