Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gerçek savaş şimdi başlıyor!

Darıca GB, ligin dibinde yer alan, gençlerle mücadele eden takımların tamam ile oynadı.

Gerçek savaş şimdi başlıyor!
23 Ekim 2012 - 09:47
 Darıca GB, ligin dibinde yer alan, gençlerle mücadele eden takımların tamam ile oynadı. Sadece ligin ilk haftasında Gümüşhane karşısında zorlandı. Yenilmesine rağmen Çorum deplasmanı ‘kaza’ sayıldı. Gerçek mücadele temsilcimiz için şimdi başlıyor.
 
BUGÜN ANTEP’E UÇUYORUZ
3. Lig 3. Grupta zirvede yer alan Darıca GB, şampiyonluk hedeflediği sezona rahat başladı. Fikstür gereği ilk 7 haftada genelde grubun vasat takımları ile karşılaşan Darıca GB, geride kalan haftalarda sadece ilk haftada Gümüşhanespor ile oynadığı maçta zorlandı. Çorum deplasmanın da üstün oynamasına rağmen kaybetti. Uzun maratonda bu gibi kazalar normal karşılanırken, temsilcimizin gerçek gücünü göstereceği haftalar başlıyor. Bugün Antep’e uçacak olan Darıca GB,buradan Maraş’a geçecek ve yarın oynanacak zorlu maçı bekleyecek.
 
İYİ DURUMDAYIZ
Yeni sezonun ilk haftalarını zayıf rakiplerle oynayarak geçen Darıca GB, geride kalan haftalarda çok zorlanmadı. Kupada Kırklareli gibi 2. Lig’in iyi takımlarından birisini eleyen sarı-yeşilli temsilcimiz, şuanda oldukça formda ve son derece formda ve oldukça iyi durumda. Yarın oynayacağı Maraş maçı temsilcimizin gerçek gücünü ortaya koyacak ve bu zorlu maçta temsilcimiz, tüm gücünü sahaya koyarak, puan savaşı verecek. Morallerin yüksek olduğu temsilcimiz, grubun en çok para harcayan takımı olan ve mutlak şampiyonluk hedefleyen Maraş’ı yenmesi durumunda en ciddi rakibine de büyük bir darbe vurmuş olacak.
 
PAZAR BEYLERBEYİ
Yoğun bir maç trafiğinin içine giren Darıca GB’de, arife günü Maraş ile oynanacak maç sonrası, takım bayramın ilk günü izin yapacak. Cuma ve Cumartesi günleri yapılacak iki idmanın ardından, Pazar günü Beylerbeyi maçına çıkılacak. Darıca GB, bu maçın ardından da hafta içinde kupada Gaziantep Büyükşehir  Belediyespor’un rakibi olacak.