Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gelinini hastanelik olana kadar dövdü !

ÖZEL HABER - Gebze’de 5 yıllık evli ve 1 çocuk annesi Fatma Selen Öksüzoğlu (26), giyim kuşamına karıştığı için sık sık tartıştığı kayınpederi M.Ö. (60) tarafından 4 yaşındaki kızının gözü önünde hastanelik olana kadar dövülerek darp edildi.

Gelinini hastanelik olana kadar dövdü !
20 Ekim 2019 - 09:15

Gebze Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Beyazıd Caddesi No: 72 adresinde meydana gelen olayda iddiaya göre, 5 yıllık evli Fatma Selen Öksüzoğlu sık sık tartıştığı kayınpederi M.Ö.tarafından dün akşam saatlerinde 4 yaşındaki kızının gözü önünde darp edildi

Özel bir bankada memurluk yapan Fatma Selen Öksüzoğlu, olayın ardından haber verilmesi üzerine 112 Acil Servis Ambulansıyla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, şikayet üzerine polis tarafından göz altına alınan ve daha sonra adliyeye sevk edilen kayınpeder M.Ö. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından 2 ay uzaklaştırılma cazası aldı.

Sopayla ve yumruk darbeleriyle dövüldüğünü söyleyen Fatma Selen Öksüzoğlu, poliste verdiği ifadesinde, evliliği boyunca kayınpederi M.Ö’nün sürekli olarak giyimine, kuşamına ve makyajına karıştığı, çalışmasına, sokağa çıkmasına ve ailesine gidip gelmesini istemediğini ve bu nedenle de üzerinde psikolojik baskı uyguladığını söyledi.

 

EŞİ DE SAHİP ÇIKMAMIŞ

Yaşadığı sıkıntıları defalarca anlatmasına rağmen eşinin kendisine sahip çıkmadığını belirten Fatma Selen Öksüzoğlu, baskılara daha fazla dayanamadığı için 3 gün önce kızıyla birlikte annesinin evine yerleştiğini olay günü ise okul eşyalarını almak için kızıyla birlikte kendi evine gittiğini, bu sırada da evinin kapısında kayınpederi ile karşılaştığını söyleyerek, ‘’ Bu şahısla konuşmadığım için, aramız kötü olduğu için, hemen ikametime girip kızımın kısımın elbiselerini alıp çıkacaktım. Ben içeri girince kayınpederim ve kızım kapıda kaldı. Daha sonra kızım da içeriye girdi. Akebinde kayınpederim açık olan kapıdan girdi. Ben holdeyken ne olduğunu anlamadığım bir şekilde benim başörtümü açmaya çalıştı, ben panik olduğum için bana saldıracağı korkusuyla kızımla kendimi dışarı attım. Kayınpederim de çıkınca beni içeriye atmasın diye kapıyı kapatıp kilitledim. Kayınpederim beni içeriye sokmak için anahtarı istedi ve beni ikamete sokmak için zorladı. Ben bağırıp yardım isteyince eliyle ağzımı kapatarak saldırmaya başladı. Saçımdan tutarak evin bahçesine sürükledi, ben yerdeyken karnıma tekme attı, yüzüme defalarca yumruk attı. Bahçede bulduğu sopayla vücuduma defalarca vurdu, eline ne geçtiyse üzerime attı. 4 yaşındaki kızımın gözü önünde defalarca dövdü ve kızımın psikolojisini bozdu. Benim bağırışlarıma yetişen komşuları gören kayınpederim daha sonra küfür ederek kaçtı. Benim baş örtümü açarak cinsel saldırıda bulunan ve beni darp eden kayıpederim M.Ö.’den şikayetçiyim’’ dedi.

Polis tarafından göz altına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen M.Ö. mahkeme tarafından 2 ay uzaklaştırıma cezasına çarptırıldı.