Geleceğin anneleri mutfakta becerilerini sergiledi
Sadece meslek ve sanat eğitimlerine değil, ihtiyaca yönelik kurumlara ve vatandaşlara da özel eğitimler veren KO-MEK, şimdinin gençleri geleceğin annelerine ev becerileri kursu gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
09.11.2024 12:11
Güncelleme :
09.11.2024 12:11


HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER
Safa Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Verenel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin ortaklığında Kocaeli Kent Konseyi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birlikteliğindeki yerel destek programı kapsamında desteklenen, geleceğin anneleri projesi üçüncü el ve ev becerileri-mutfak atölyesi etkinliği gerçekleştirildi. Usta eğitmenler eşliğinde mutfakta oldukça eğlenen geleceğin anneleri birbirinden lezzetli ürünler yaparak öğrenmenin keyfine ulaştı.
KOLAYLIKLA KAYIT YAPTIRMAK İÇİN
Yiyecek içecek hizmetleri alanında şimdiye kadar 25 bin 225 kişiye hizmet veren KO-MEK, birçok kurs merkezinde bulunan Türk mutfağı sınıflarında eğitimlerine devam ediyor. Tamamen ücretsiz verilen eğitimlerden yararlanmak isteyenler, online olarak www.komek.org adresine kolaylıkla başvurabiliyorlar.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: