Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gecede coşup davulunu yakarak şov yaptı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, üyelerine Kartepe Park Otel’de dün akşam düzenlenen bir etkinlikle çiğ köfteli Sıra Gecesi düzenledi. Çok sayıda gazetecinin katıldığı yemekte, Vahit Kurt ve ekibi, konuklarına muhteşem bir Türkü ziyafeti çektirirken, ekibin davulcusu davulunu yakarak şov yaptı.

20 Ağustos 2021 - 15:57 - Güncelleme: 20 Ağustos 2021 - 16:13
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin üyelerine yönelik olarak dün akşam düzenlediği etkinlikte sahne alan Vahit Kurt ve ekibi, Urfa Yöresiyle birlikte diğer illere ait Türküleri seslendirerek konuklarına müzik ziyafeti çektirdi.
Vahit Kurt’un seslendirdiği bir Türkü sırasında ekibin davulcusu, davuluna döktüğü kolonyayı yakarak çıkan alevlerle şov yaptı.
KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, yaptığı konuşmada, ‘’gecenin düzenlenmesinde Kartepe Park Otel İdari İşletmeler Müdürü Hasan Akpınar’a bizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Yoğun tempoda çalışıp kamuoyunu bilgilendirmek için çalışan gazetecilerin böyle bir gecede strest atması gerçekten çok iyi oldu. Cemiyet olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi. 
Başkan Kaplan, gecenİn düzenlenmesinde diğer emeği geçenlere teşekkür ederken, pandemi nedeniyle uzunca bir aradan sonra böylesine güzel bir gecede yeniden bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
 Diğer yandan, Kocaeli Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Ekrem Güneri’de gecenin Onur Konuğu olarak etkinliğe katılım sağladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum