Gebzeli gazeteci, şiir kitabı çıkarttı!
Birçok ulusal medyada, muhabirlik, köşe yazarlığı ve üst düzey yöneticilik yapan Gebzeli gazeteci Mehmet Duvarbaşı, ‘Mühür’ adını taşıyan bir şiir kitabı çıkardı.
Yayınlanma :
22.01.2025 10:50
Güncelleme :
22.01.2025 11:23


MEHMET DUVARBAŞI KİMDİR?
Aslen Giresun olan gazeteci-şair Mehmet Duvarbaşı, 1971 yılında İstanbul’un Kartal ilçesinde dünyaya geldi. Gebze İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 1991 yılında üniversite öğrencisiyken başlayan Duvarbaşı, ulusal medyada çeşitli gazete ve dergilerde muhabirlik, sayfa sekreterliği, görsel yönetmenlik, editörlük, yayın kurulu üyeliği, yazı işleri müdürlüğü, yayın koordinatörlüğü ve genel yayın yönetmenliği gibi önemli görevler üstlendi. Sürekli Basın Kartı sahibi olan Duvarbaşı evli ve iki çocuk babasıdır.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: