Gebze ve Çayırova'da hırsızlık yapan çete suçüstü yakalandı
Gebze ve Çayırova'da, 6 iş yeri ve TIR'dan 4 milyon TL değerinde hırsızlık yapan 1'i kadın 7 kişilik hırsızlık çetesi, TIR parkında başka bir hırsızlık yapmak üzereyken polisin takibi sonucu suçüstü yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si de tutuklandı.
Yayınlanma :
05.02.2024 22:18
Güncelleme :
06.02.2024 10:43
SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR
TIR parkında hırsızlık yapmaya çalışan 1'i kadın, 7 şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin hırsızlık olayında kullandığı araca ise araba-alım satım sitesinde bir ilandaki aynı marka, model ve renkteki bir aracın plakasının takıldığı tespit edildi. Daha önce hırsızlık suçundan kaydı bulunan 7 şüpheli, emniyetteki sorguları sonrası çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadın şüphelinin kucağında bebek ile adliyeye geldiği dikkati çekti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: