Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Ticaret Odası'ndan Darıca'ya çok özel proje!

Gebze Ticaret Odası Vakfı ve Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Nail Çiler, toplantıda yaptığı konuşmada Darıca'ya çok özel müjdeler verdi.

Gebze Ticaret Odası'ndan Darıca'ya çok özel proje!
06 Ocak 2021 - 23:32 - Güncelleme: 08 Ocak 2021 - 21:48
Çiler yaptığı açıklamada 365 Oda/Borsa arasında ilk kez gerçekleştirilecek, olası bir felaket durumunda Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak vatandaşlarıma ve afet çalışanlarına hizmet edecek olan Mobil Aş Evi projesinin müjdesini verdi. Başkan Çiler ayrıca GTO'nun Darıca’ya kazandıracak olduğu, içerisinde Taziye Evi, Aş Evi, Sosyal Etki Merkezi ve Türk Kızılay Merkezi olması planlanan Hizmet Kompleksi hakkında bilgi vererek, burada Uzm. Dr. Lütfi Çetinkaya, Nurbay İşçi ve Erdoğan Şahin’in isimlerinin yaşatılacağını belirtti.
Çayırova’da bulunan kontrol noktasının görevli personelin ihtiyacını karşılama noktasında elverişsiz olması sebebiyle yenilediklerini, Dilovası’nda bulunan binanın içerisine sağlık adına atılan adımların büyük önem taşıdığı, günümüz pandemi koşulları dikkate alınarak yapılacak olan “Aile Sağlığı Merkezi”nin son aşamasına geldiğine de değinen Gebze Ticaret Odasu Başkanı Nail Çiler,  Dijital sistemlerinn, üyelerin Odaya gelmeden işlemlerini yapabilmesi için sorunsuz bir şekilde sürdüğünü ve bu sistemle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen 365 Oda/Borsa arasında Ankara Ticaret Odası ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Türkiye’nin “Dijital Odası” seçilen ilk 3 Odasından biri olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum