Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Kızılay'da başkan yeniden Tunçel!

Türk Kızılayı Gebze Şubesi;’nde Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Başkan Oya Tunçel’in yeniden aday olduğu kongrede Tunçel yeniden başkan seçildi.

Gebze Kızılay'da başkan yeniden Tunçel!
18 Şubat 2019 - 08:39
Gebze Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşecen  genel kurula Ak Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Kızılay’a bağış yapan hayırseverler katıldı. 1868’de savaş alanında yaralanan ya da hastalanan askerlere hiçbir ayrım gözetmeksizin yardım etmek arzusundan doğan Kızılay, bugüne kadar  mağdur vatandaşlara yardım etmekte, yoksullara yiyecek ve giyecek ihtiyaçlarını karşılamakta ve vatandaşların kan ihtiyaçlarını karşılamakta. 1954 yılında Gebze’de kurulan Türk Kızılayı Gebze Şubesi’nin Olağan Genel Kurul’unda 2016-2017 ve 2018 yılları faaliyet raporları, gelir ve giderler, denetçi raporları görüşüldü ve oya sunuldu. Ardından 2019-2020 ve 2021 yılı şube eylem planı, tahmini bütçe tetkiki kullanımı konularında görüşmeler yapıldı.
 
TÜRK KIZILAYI GEBZE 
OYA TUNÇEL’LE DEVAM 
Genel Kurul’daki seçim maddesinde, ikinci dönem başkanlığa hazırlanan  mevcut başkan Oya Tunçel, hazırlamış olduğu yönetim listesini genel kurulun onayına sunuldu. Şube Başkanı ve Şube Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi sonrası Şube Denetçisi asıl ve yedek üyeler ve Genel Merkez Genel Kurulu asıl ve yedek delege seçimi gerçekleşti