Gebze'deki Doğalgaz patlamasında yaralanan Şerife hayatını kaybetti
Gebze'de 22 Ekim günü meydana gelen doğal gaz patlamasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şerife Buse Sarı(30) tedavi gördüğü hastanede 19 gün sonra hayatını kaybetti. 2 kişinin öldüğü patlamada, yaralanan 6 kişi, tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.
Yayınlanma :
09.11.2024 13:21
Güncelleme :
09.11.2024 15:04
6 YARALI TABURCU EDİLDİ
Patlama sırasında evde bulunan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şerife Buse Sarı tedavi gördüğü hastanede bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuk annesi Sarı’nın cenazesi işlemlerinin ardından memleketi Düzce’de toprağa verileceği öğrenildi. Patlamada yaralanan 6 kişinin tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: