Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Center'da "Okula Dönüş Kampanyası" başladı

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için zillerin çalması ile birlikte okul alışverişi telaşında olan ziyaretçilerini çok özel bir kampanya ile karşılıyor.

Gebze Center'da "Okula Dönüş Kampanyası" başladı
09 Eylül 2021 - 13:57
06 – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan “Okula Dönüş Kampanyası” ile aynı gün içinde toplam 500 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler 50 TL değerinde Penguen Kitabevi’nin her reyonunda geçerli hediye çeki kazanıyor.
Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte okul alışverişi telaşında olan aileler için yeni bir kampanya düzenliyor. 

Çocukların okula dönüş heyecanına ortak olmak amacıyla hazırlanan “Okula Dönüş Kampanyası”, 06 – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında 500 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Penguen Kitabevi’nden 50 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Kampanyaya aynı gün içinde bir defa katılım sağlanabilecek. 

Uzun bir aradan sonra okullara dönen çocuklara başarılar dileyen Gebze Center AVM, moral ve motivasyonlarının yüksek olması için yaptığı kampanyalarla çocuk ve gençleri destekliyor

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum