Gebze Ankara Caddesi’nde kavşaklar yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi, Gebze Beylikbağı Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan Ankara Caddesi’nde yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. D-100 Feniş Kavşağı’ndan başlayan ve yoğun olarak kullanılan güzergâhta mevcutta iki şeritli yol, 4 şeride çıkarıldı.
Yayınlanma :
22.05.2025 10:59
Güncelleme :
22.05.2025 10:59


DAHA GÜVENLİ OLACAK
Trafik akışının daha düzenli ve güvenli hale geleceği çalışmalarda cadde üzerinde bulunan dönel kavşak kaldırılarak, yerine dört kollu modern bir kavşak inşa edilecek. Bu yeni düzenlemeyle sağa ve sola dönüşler ile transit geçişler için ilave şeritler oluşturulacak.
TRANSİT GEÇİŞ İMKANI
Yapılan çalışmalarla İstanbul ve Kocaeli yönlerinden gelen araçlar trafik yoğunluğu yaşamadan yollarına devam edebilecek. Ayrıca Ankara Caddesi ile Yeni Bağdat Caddesi’nin kesişim noktasındaki kavşakta da trafik düzenlemesi yapılıyor. Böylelikle sağa ve sola dönecek araçlar için yapılan yeni kollar sayesinde sürücüler trafik ışığına takılmadan transit geçiş yapabilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: