Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fuat Özdağ'a önemli görev

Bölgemizin genç ve başarılı iş adamlarından Bölge Gayrimenkul A.Ş. firmasının sahibi Fuat Özdağ TÜGEM Kocaeli İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi

Fuat Özdağ'a önemli görev
31 Aralık 2018 - 08:23
Kısa adı TÜGEM olan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri yönetimi ve üyeleri 26 Aralık akşamı Hilton otelde bir araya geldiler. Yoğun bir katılımla gerçkeleşen ve TÜGEM tarafından düzenlenen "Sektörün Öncüleri Buluşuyor" gecesine bölgemizden de bir çok firma ve davetli katıldı. Düzenlenen programda Kocaeli İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen, Bölgemizin önde gelen Emlak Firmalarından Bölge Gayrimenkul A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Özdağ Mazbatasını TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan’dan aldı. 
 
KOCAELİ BAŞKANI FUAT ÖZDAĞ OLDU
Çok geniş katılımlı gerçekleşen gecede Kocaeli-Ankara-İzmir-ve Bursa İl Başkanlıklarına atanan isimler takdim edildi. Gecede bir selamlama konuşması yapan TÜGEM Kocaeli Başkanı Fuat Özdağ; "Sektörün gelişimine katkı sunmak için Tüm meslektaşlarımızla birlikte el ele verip üzerimize düşen görevi herzaman olduğu gibi layıkıyla yapacağız" dedi. Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı Soner Kaya ve İstanbul İl Ticaret Müdürü çalışanların da katıldığı program yoğun katılım ile göz doldurdu. Akşam saatlerine kadar devam eden program sohbet ve ikramlar eşliğinde son buldu.