Ford Otosan araçları deniz yoluyla İstanbul’a taşınacak
Kocaeli’nin trafik yükünün azaltılması için çalışmalar yapan UKOME, Ford Otosan’da üretilen ihraç araçların İstanbul’a deniz yolu ile taşınmasına karar verdi
Yayınlanma :
19.05.2023 11:29
Güncelleme :
19.05.2023 11:29


ARAÇLAR İKİ GEMİ İLE TAŞINACAK
MF Gelibolu ve MF Çanakkale Gemileri, Başiskele ilçesinde bulunan Ford Otosan’da üretilen ihraç araçları İstanbul sınırlarında bulunan Maltepe ve Yenikapı limanlarına taşıyacak. Bu karar ile Kocaeli’nin karayolu trafiği rahatlatılarak vatandaşlara hızlı ve konforlu ulaşım imkanı sağlanacak.
6500 TREYLER KARA YOLUNDAN ÇEKİLMİŞTİ
UKOME, daha önce de Ford Otosan Fabrikasında üretilen araçların Körfez Yarımca Port limanına denizyolu ile taşınmasına izin vermişti. Verilen kararla kara yolu üzerinde 3 aylık sürede 6500 treylerin kara yolundan çekilmesi ve trafik yükünün azaltılması sağlanmıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: