Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ford Nazer yeni araçları tanıtacak

Ford Yetkili Bayisi Nazer Otomotiv, 24 Kasım Cumartesi günü düzenleyeceği tanıtım organizasyonu ile, Yeni B-MAX, Yeni Tourneo Custom ve Yeni Focus 1.0 modellerinin tanıtımını yapacak.

Ford Nazer yeni araçları tanıtacak
23 Kasım 2012 - 08:10
 Ford Yetkili Bayisi Nazer Otomotiv, 24 Kasım Cumartesi günü düzenleyeceği tanıtım organizasyonu ile, Yeni B-MAX, Yeni Tourneo Custom ve Yeni Focus 1.0 modellerinin tanıtımını yapacak. Nazer Otomotiv’in Köşklü Çeşme Mahallesi İstanbul Caddesi’ndeki plazasında saat 12.00’de başlayacak olan organizasyonda araç tanıtımlarının yanı sıra test sürüşleri de yapılabilecek.
 
Hem eğlence, hem sürprizler
‘Yeniliğe davetlisiniz’ sloganıyla düzenlenecek organizasyonda canlı müzik etkinliği, Zumba dans gösterisi, çeşitli animasyonlar gerçekleştirilecek. Konuklara çeşitli promosyonlar ve kokteyl ikramında bulunulacak. Çocuklara ise özel palyaço ve balon gösterisi sunulurken, Ford marka araçlara ise serviste ücretsiz check-up hizmeti verilecek. Öğretmenler Günü’ne özel olarak da, etkinliğe gelen öğretmenlere çeşitli sürprizlerin yapılacağı bildirildi. Ford Nazer Otomotiv yetkilileri, 24 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinliğe tüm halkımızı davet ettiklerini belirttiler.