Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Final Ailesi'nin Bursa temsilcisi Darıca'da

Darıca Final Eğitim Kurumları ile Bursa Final Eğitim Kurumları arasında imzalanan “KARDEŞ OKUL” protokolünün ilk meyveleri Darıca’da atılıyor

Final Ailesi'nin Bursa temsilcisi Darıca'da
27 Ekim 2018 - 01:28

Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Kaya ve Bursa Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yasin Taşel bu anlamda yarın Darıca’da bir araya gelerek   ortak proje uygulamaları konusunda imza atacaklar

27 Ekim 2018 / Cumartesi günü gerçekleşecek ziyarete Bursa Final kafilesine Okul Müdürü Tanca Subaşıoğlu başkanlığında 6 yabancı dil öğretmeni ve 31Ortaokul öğrencisi katılıyor. 

İngilizce olarak gerçekleşen etkinlikte her iki okulun öğrencilerinin ortak atölye çalışmaları yapacağı açıklanırken, kafilenin  karşılanmasında okul içi tanıtım, sınıf çalışması, atölye etkinliklerinin  Darıca Final öğrencileri  tarafından ingilizce olarak sunumlarla projeyi  yönetecekleri aktarıldı.

Etkinlik dahilinde Darıca Hayvanat Bahçesi / Fatih Sultan Mehmet Otağı/ Hünkar Çeşmesi/Hannibal Anıt Mezarı/ Eskihisar Kalesi/ Osman Hamdi Bey Müzesi ziyaretleri yapılacak.(Osman Hamdi Bey Müzesi tadilatta olduğundan dışarıdan gezileceği de özellikle de önemle duyuruldu.

Tarihi ve Kültürel inceleme kapsamında İngilizce tanıtım ve bilgiler öğrenciler tarafından kardeş okul kafilesine aktarılacak.

Bu etkinlik hem ingilizce dil becerilerini geliştirici, hem de kardeş okulların idari,öğretmen, öğrencilerinin dialogunu geliştirici olacağının altı çizilirken daha sonraki çalışmalarda ortak projelerin birlikte yürütülmesi değerlendirileceği aktarıldı.

Ziyaret Programı; ikramlar, okul içi etkinlikler, tüarihi ve kültürel eserleri ziyaretle bilgilenme sağlanacaktır.

Darıca Final ERğitim Kurumları Genel Müdür Murat Kaya kardeş okul projesi kapsamında yaptığı açıklamada, Bursa Final Okulları Genel Müdürü Yasin Taşel’e ve Okul Müdürü Tanca Subaşıoğlu’na teşekkür edettiğini söyleryeek, ‘’ Örnek bir çalışmanın öncüsü oldular. Bursa ve Darıca Final Okullarının Kardeş okul projesi kapsamında örnek çalışmalarla öğrencilerimizin çok yönlü kazanımlar elde edecekleri gerçektir. Bu çalışmada emek veren, değer katan okulumuz idarecileri, yabancı dil öğretmenleri, öğrencilerimize teşekkür ederim’’ dedi.

Öte yandan, etkinliğin Bursa Final Yabancı Diller Zümre Başkanı Gizem Dikerel  ile Darıca Final Yabancı Diller Zümre Başkanı Melek Kaya’nın koordinasyonunda gerçekleşeceğinin vurgusu yapıldı.