Feci şekilde can verdi
Gebze D-100 Karayolunda meydana gelen kazada, önce jipin çarptığı, daha sonra ise kendisini fark etmeyen diğer sürücülerin kullandığı araçların altında kalan kadın feci şekilde can verdi.
Yayınlanma :
19.11.2020 20:48
Güncelleme :
19.11.2020 21:01


Gebze Osman Yılmaz Mahallesi, D-100 Karayolu üzerinde bugün akşam saatlerinde yolun karşısına geçmeye çalışan ve adı öğrenilemeyen bir kadına Galip Sinan Ö.'nün kullandığı 34 FR 0947 plakalı jip çarptı. Bu sırada jipin arkasından gelmekte olan diğer sürücülerin de farketmemesi sonucu yerde yatmakta olan kadının üzerinde bir kaç araç daha geçti.
Akşam saatlerinde meydana gelen ve bir kadının feci şekilde öldüğü kaza nedeniyle polis soruşturma başlattı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: