Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Farabi'nin otoparkında yanan araç korku yarattı!

GÖRÜNTÜLÜ ÖZEL HABER - Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında bir aracın ön kısmında meydana gelen yangın sonrası patlama meydana geldi.

Farabi'nin otoparkında yanan araç korku yarattı!
19 Şubat 2020 - 11:40


Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otoparkındaki sürücüsü belli olmayan 55 ABV 743 Plakalı bir otomobilin motor kısmının alev alması sonrası patlama meydana geldi. Patlamanın duyulmasının ardından çevredekiler korku ve panik yaşarken, hastanenin özel güvenlik personeli ve diğer çalışanların yangına anında müdahale ederek söndürmesi yüzlerce aracın bulunduğu otoparkta olası bir facianın da önüne geçilmesine neden oldu.bir vatandaşı cep telefonundan çektiği görüntülere yansıdı.

Bir vatandaşı cep telefonuna yansıyan görüntülerde hastanenin özel güvenlik personeli ve diğer çalışanlar yangın tüpleriyle patlamanın olduğu aracı söndürdüğü görülürken, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiyenin de siren sesleri duyuluyor.

Çıkan yangında her hangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, yangının çıktığı otomobil daha sonra çekicinin üstüne alınarak olay yerinden götürüldü.

Darıca Farabi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş ise, otoparkta bir anda alev alan araca anında müdahale ederek itfaiyeye dahi gerek duymadan söndüren ve alevleri kontrol altına alan Özel Güvenlik personeli ve diğer çalışanları tebrik ettiğini söyleyerek, saniyenin dahi önemli olduğu bir anda yangın eğitimi almış olan çalışanların soğukkanlılıkla müdahalesi sonrası tehlikenin atlatıldığını belirtti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.