Espressopark, markasının 4. şubesini Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:102/A adresinde düzenlenen törenle açtı.
Açılış programına; AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Darıca Kaymakamı Yaşar Dönmez, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Takan, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ramazanoğlu ve Selma Gülenç ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından misafirlere işletmenin özel kahvelerinden ikram edildi.
Espressopark’ın yeni şubesi, işletmeciler Yaşar Ayırtır ve oğulları Av. İbrahim Ayırtır ve Fatih Ayırtır tarafından hizmete kazandırıldı. Ayırtır ailesi, markalarının 4. şubesini Darıca’ya kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Espressopark, modern konsepti ve kaliteli ürünleriyle kısa sürede Darıca’nın yeni buluşma noktalarından biri olmayı hedefliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: