Emekli uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu vurup, intihar etti: 3 ölü, 1 yaralı
Gölcük'de emekli uzman çavuş Nevzat Acar, evde yaşanan tartışma sırasında tabanca ile eşi ve 2 çocuğuna kurşun yağdırdıktan sonra kendisini vurdu. Olayda Nevzat Acar, eşi Züleyha ve oğlu Oğulcan (22) hayatını kaybederken, kızı Nurseda Acar ağır yaralandı.
Yayınlanma :
24.10.2023 00:41
Güncelleme :
24.10.2023 15:10


KENDİSİ, EŞİ VE OĞLU ÖLDÜ, KIZI AĞIR YARALANDI
Evden gelen silah seslerini duyanların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Oğulcan Acar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Durumları ağır olan Nevzat Acar ile eşi Züleyha ve kızı Nurseda Acar, ilk tedavilerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Züleyha Acar ve Nevzat Acar da hayatını kaybetti. Polisin incelemelerinin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Nurseda Acar'ın da hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: