Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ellibeş: "Ne yağmur durdurdu bizi, ne soğuk"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Darıca ve Çayırova’da temaslarda bulundu. Bol bol esnaf ziyareti yapan Ellibeş, “Milletimizin yanında olmayı her zaman görev bildik. Ne yağmur durdurdu bizi, ne soğuk” dedi.

Ellibeş: "Ne yağmur durdurdu bizi, ne soğuk"
06 Şubat 2022 - 11:00

Ellibeş, İlçe Başkanı Servet Günay ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile birlikte Çayırova’da Sinoplular Derneği Başkanı Muammer Aydın ve yönetimini ziyaretle başladığı temaslarında İlçe Başkan Yardımcısı Paşa Ali Elmalı’ya, İlçe Yöneticisi Murat Küçük’e, İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Neşe Aydın’a ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi Erhan Sarıdede’ye taziyeye gitti. Ziyaretleri sırasında her zaman büyük önem verdiği engellileri de unutmadı. Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir ve yönetimine misafir oldu. Ellibeş, çok sıcak görüntüler yaşanan bu ziyarette “Engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri tek tek kaldırmaya, hakları için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

DARICA’DA YOĞUN TEMASLAR
Ellibeş, hafta içinde Darıca’ya da gitti. İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve teşkilatla bol bol esnaf ziyaretinde bulundu. Ayrıca Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Sönmezyıldız’a uğrayıp, kısa süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti. Ellibeş, Darıca’da belediye tarafından yapılan, gençlerin yeni bilgi yuvası Darıca Millet Kıraathanesi’ni de inceledi. Darıca’ya yakışan, çok güzel bir eserin daha hayata geçtiğine şahitlik ettiklerini belirtti. Darıca’da muhtarlarla çay eşliğinde keyifli bir sohbet de oldu. Ellibeş, muhtarlarla hem dertleşti, hem de görüşlerini dinledi.

SAMSUN MESAJI
Darıca’da istişare kurulu üyesi ve kanaat önderlerini de ziyaret eden Ellibeş, Samsun’da Atatürk heykeline yapılan saldırıyla ilgili de görüşlerini açıkladı. Ellibeş, zanlıların kısa sürede yakalanmasını sevindirici bulduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizin Kurucusu, İstiklal Savaşı’mızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına yönelik saldırıda bulunanların kısa sürede yakalanarak, adli makamlara sevk edilmesini sağlayan Emniyet güçlerimizi tebrik ediyorum. Milletimiz, bu tür provokasyonları çok gördü. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek, Atatürk’ün hatırasına dönük hiçbir provokasyon ve saldırıya geçit verilmeyecektir” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum