Elektronik cihazların zarar görmesi, asansörlerin çalışmaması, soğutucuların devre dışı kalmasının yanı sıra evinde iş yapanlar, esnaflar, öğrenciler ve yaşlıların günlük yaşamının aksaması büyük mağduriyet yaşanıyor. Sürekli gidip gelen elektrik yüzünden cihazlarının bozulduğunu, Üst katlarda oturan yaşlı ve engelli vatandaşların asansörlerin çalışmaması nedeniyle evlerine gidemediklerini aktaran vatandaşlar, saatlerce dışarıda kaldıklarını, elektriklerin gelmesi ile birlikte ancak evlerine girebildiklerini belirterek, “Bu artık kesinti değil, eziyet” diyerek tepkilerini dile getiriyor.
Trafo yenileme ve altyapı çalışmaları yıllardır tamamlanamadığı için sorun çözülemiyor. Milletvekillerinin ve yerel yöneticilerin girişimlerine rağmen kalıcı bir çözüm sağlanamaması, halk arasında büyük tepkilere de neden oluyor.
Kangren haline gelen sorun Elektrik kesintileri artık sadece teknik bir problem değil, sosyal bir sorun haline geldi. Darıcalılar yetkililerden en kısa zamanda kalıcı çözüm bekliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: