Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EKA Group çalışmalarıyla fark yaratıyor!

Darıca’da ve bölgemizde yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Eka Group, Darıca’da yaptığı yüzlerce konut ile herkesin göz bebeği oldu.

EKA Group çalışmalarıyla fark yaratıyor!
18 Nisan 2024 - 15:05 - Güncelleme: 18 Nisan 2024 - 19:06
Erdal Kaya, Erkan Kaya ve Savaş Yaşar’ın sahibi olduğu ve son yıllarda yaptıkları çalışmalarla herkese örnek olan Eka Group, sadece Darıca’da değil, İstanbul ve Yalova’da da yaptığı konutlarla tüm herkesin takdirini kazanıyor. 
Herkesin kolay kolay yapamayacağı bir konut kredisi fırsatı ile tüm vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen Eka Group ailesinin, %30 peşinat, 1,33 kredi oranı ve 120 ay vade farkıyla yaptığı kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yüzlerce projeyi kısa sürede tamamlayarak büyük bir fark ortaya koyan Eka Group sadece Darıca’da değil İstanbul’un önemli ilçeleri ve Yalova’da da yaptığı konutlarla herkesin takdirini kazanıyor. 
Eka Group sahipleri Erdal Kaya, Erkan Kaya ve Savaş Yaşar, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür ederken, yakın zamanda daha büyük projelerle yine vatandaşlara en güzel ve en uygun konutları sunacaklarını ifade ettiler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum