EKA Group çalışmalarıyla fark yaratıyor!
Darıca’da ve bölgemizde yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Eka Group, Darıca’da yaptığı yüzlerce konut ile herkesin göz bebeği oldu.
Yayınlanma :
18.04.2024 15:05
Güncelleme :
18.04.2024 19:06


Herkesin kolay kolay yapamayacağı bir konut kredisi fırsatı ile tüm vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen Eka Group ailesinin, %30 peşinat, 1,33 kredi oranı ve 120 ay vade farkıyla yaptığı kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yüzlerce projeyi kısa sürede tamamlayarak büyük bir fark ortaya koyan Eka Group sadece Darıca’da değil İstanbul’un önemli ilçeleri ve Yalova’da da yaptığı konutlarla herkesin takdirini kazanıyor.
Eka Group sahipleri Erdal Kaya, Erkan Kaya ve Savaş Yaşar, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür ederken, yakın zamanda daha büyük projelerle yine vatandaşlara en güzel ve en uygun konutları sunacaklarını ifade ettiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: