Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ehliyetsiz sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi

Darıca'da meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, karşı yöne geçti. Önce park halindeki 1 araca çarparak önünde sürükleyen ve takla atmasına neden olan sürücü, daha sonra yine park halindeki başka bir araca çarparak ortalığı savaş alanına çevirdi.

Ehliyetsiz sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi
08 Nisan 2018 - 00:43

Darıca Pirireis Mahallesi, Tuzla Caddesi üzerinde bu gece saat 21.00’da meydana gelen kazada   34. FYE. 52 Plakalı hafif ticari araç sürücüsü 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Göktürk Şahan Tepebaş, direksiyon hakimiyetini kaybedince aracıyla birlikte önce orta refüjü aştı, sonrada karşı yöne geçti. Bir oto tamircisinin önünde park halinde duran  41. VK. 467 Plakalı otomobile çarpan Göktürk Şahan Tepebaş, daha sonra sürükleyip takla attırdığı araçla birlikte boş arsada yine park halinde duran 16. KL. 051 Plakalı başka bir araca daha çarptı.

Meydana gelen kazada 34.FYE. 52 Plakalı araç sürücüsü Gökhan Şahan Tepebaş ve yanındaki Yiğthan Gökçek (17), 112 Acil Servis Ambulansı ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken her iki kişide de de kayda değer bir yaralanmanın olmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.